11.3.15

συγκέντρωση το Σάββατο 14/3 στις 12.00 μπροστά στην Κοινότητα Επανομής

Να φύγουν οι κεραίες
Η επικίνδυνη ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας έχει προ καιρού γίνει στόχος των κατοίκων της Επανομής, και όχι μόνο. Η προστασία όλων μας, και ειδικά των παιδιών, είναι άμεση προτεραιότητα συλλόγων και φορέων της Επανομής, 46 συλλογικοτήτων του δήμου μας, αλλά είναι και δέσμευση της τοπικής και δημοτικής αρχής. Η καρκινογόνα ακτινοβολία των άναρχα και παράνομα τοποθετημένων κεραιών μπορεί και πρέπει να γίνει ακίνδυνη.
Τη στιγμή που η δημοτική αρχή διαβουλεύεται με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, θα πρέπει να γίνει φανερή η επαγρύπνηση των πολιτών και η θέληση μας για οριστική απομάκρυνση όλων των κεραιών που αυθαίρετα στήθηκαν, ανεξέλεγκτα λειτουργούν και δεν έχουν την αποδοχή και νομιμοποίηση των κατοίκων που είναι οι αποδέκτες της ακτινοβολίας.
*Να φύγουν όλες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας δίπλα από σχολεία, παιδικούς σταθμούς, χώρους συγκέντρωσης παιδιών και ενηλίκων.
*Καμιά κεραία δεκτή χωρίς την έγκριση της δημοτικής αρχής και των κατοίκων
*Να καταργηθεί ο νόμος 3431/2006 που επιτρέπει κεραίες δίπλα σε σχολεία κτλ, και οι νόμοι 4053/2012 και 4146/2013 που αναστέλλουν την κατεδάφιση παράνομων κεραιών και ουσιαστικά τις νομιμοποιούν. Γι` αυτο,
    Όλοι στην συγκέντρωση το Σάββατο 14/3 στις 12.00 
μπροστά στο παλιό δημαρχείο Επανομής
να διαδηλώσουμε, να αναρτήσουμε πανό
και να απαιτήσουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. 

Κίνηση πολιτών Επανομής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου