19.2.15

Όταν τα πρακτικά κάνουν 2 μήνες να ...καθαρογραφούν

Σε επιστολή-αίτηση που στείλαμε 22 Δεκεμβρίου στο Τοπικό Συμβούλιο της Επανομής, ζητούσαμε την απόφαση που λήφθηκε κατά τη συνεδρίασή του στις 18/12/2014 και συγκεκριμένα για το θέμα: «Κεραίες κινητής τηλεφωνίας - διερεύνηση για απομάκρυνση των υφιστάμενων κεραιών κινητής τηλεφωνίας της Δ.Ε. Επανομής».
Από τότε, αν και έχουν περάσει 2 μήνες!!! δεν πήραμε απάντηση ακόμα. Σε τηλεφωνική δε επικοινωνία που είχαμε πρόσφατα με αρμόδια υπάλληλο, η δικαιολογία ήταν : "δεν έχουν καθαρογραφεί τα πρακτικά ακόμα!!!"
Δεν θα ασχολούμασταν με την καθυστέρηση μιας και μας έχει συνηθίσει ο Δήμος σε τέτοιες συμπεριφορές και ανάλογη αντιμετώπιση. Αλλά όταν επικοινωνείς με τα συμβούλια όμορων τοπικών συμβουλίων ζητώντας ανάλογες αποφάσεις και σε λίγες ώρες σου απαντούν μέσω ΦΑΞ, τότε κάπου σε μας υπάρχει πρόβλημα.

ακολουθεί η επιστολή που στείλαμε στις 18 του περασμένου Δεκέμβρη αλλά και η απόφαση του Τ.Σ. της Αγίας Τριάδας ενώ αναμένουμε σήμερα την απόφαση της Μηχανιώνας:

Επανομή 22/12/2014 - Προς πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Επανομής
Παρακαλούμε να μας δώσετε αντίγραφο των πρακτικών που τηρήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας  Επανομής που έγινε την Πέμπτη 18 Δεκέμβρη.
Συγκεκριμένα μας ενδιαφέρει η απόφαση που πήρατε για το 4ο θέμα : «Κεραίες κινητής τηλεφωνίας - διερεύνηση για απομάκρυνση των υφιστάμενων κεραιών κινητής τηλεφωνίας της Δ.Ε. Επανομής».
Μπορείτε να μας το στείλετε και με e-mail στο politesepanomis@yahoo.gr
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Για την Κίνηση Πολιτών : ακολουθούν ονόματα

2. αποσπάσματα από την απόφαση του ΤΣ της Αγ. Τριάδας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου