13.1.15

ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τη Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού Επανομής για την παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας

Προς : Δ/ντρια Παιδικού Σταθμού Επανομής

Θα σας είναι γνωστές, πιστεύουμε, οι συνέπειες της ηλεκτρο-μαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπουν, εκτός των άλλων, οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας καθώς και ο αγώνας των δημοτών αλλά και των πολιτών σε όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο, για την ελεγχόμενη και νόμιμη χωροθετηση των κεραιών προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν αυτές οι συνέπειες γενικά αλλά κυρίως στις ευπαθείς ομάδες, όπως είναι τα παιδιά, μεταξύ αυτών και τα μικρά παιδιά του σταθμού τον οποίο διευθύνετε.   
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από ερωτήσεις μας προς την Εθνική επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) σχετικά με την κεραία κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Καβαρδίνα και δίπλα στον Παιδικό Σταθμό Επανομής, πήραμε τις εξής  απαντητικές επιστολές τις οποίες και σας επισυνάπτουμε.
Η 1Η  επιστολή της ΕΕΤΤ προς την ΚΠΕ(23-5-2014), μεταξύ άλλων αναφέρει :
*  «…σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν έρευνας στο αρχείο της Υπηρεσίας μας ΔΕ  ΒΡΕΘΗΚΕ  ΑΔΕΙΑ κατασκευής κεραίας…»
«… λόγω καταγγελιών προγενέστερων της 07-03-2012, η Υπηρεσία μας έχει εκκινήσει τις εκ Νόμου προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις…»
*  «…Η διαδικασία επιβολής διοικητικής κύρωσης αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου 2014…»
Η δε 2Η  επιστολή της ΕΕΤΤ (22-12-2014), μεταξύ άλλων αναφέρει ότι :
*  «…η ΕΕΤΤ επέβαλε στην εταιρία WIND την εκ του Νόμου προβλεπόμενη διοικητική κύρωση (επιβολή προστίμου) για παράνομη εγκατάσταση κεραίας…»
*  «…Τέλος,  η ΕΕΤΤ απέρριψε την αίτηση της εταιρίας WIND για χορήγηση (νέας) άδειας κατασκευής κεραίας…»
Όπως καταλαβαίνετε, η εν λόγω κεραία εκτός από ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για τους περίοικους και προπάντων για τα παιδιά του Σταθμού σας, είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΗ με ότι αυτό συνεπάγεται. Το λιγότερο, λόγοι επαγγελματικής δεοντολογίας και συνείδησης επιβάλλουν και την δική σας ενεργοποίηση μαζί με αυτή των πολιτών.
Παρακαλούμε, λοιπόν, συναισθανόμενη τις ευθύνες σας απέναντι στα παιδιά και στους γονείς τους, για τις από μέρους σας ενέργειες προς α) τον ιδιοκτήτη, β) την  Δημ. Κοινότητα Επανομής γ) το Δήμο Θερμαϊκού,  και όποιον άλλον αρμόδιο κρίνετε εσείς υπεύθυνο, προκειμένου να απομακρυνθεί το γρηγορότερο η περί ου ο λόγος παράνομη κεραία.  
    Κίνηση Πολιτών Επανομής
 Ιπποδρομίου 11 – 57500 – Επανομή Δ. Θερμαϊκού
Τηλ επικοιν. 23920 44287 – 45328

1 σχόλιο:

  1. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, COSMOTE, VODAFONE, WIND, ANTENNAS MOBILE, IMPACT, RADIATION, DEATH

    ΑπάντησηΔιαγραφή