15.4.14

Η "Συμπολιτεία αλληλεγγύης και ανατροπής" στα γραφεία της ΚΠΕ

Με την πρόθεση - σύνθημα "αλλάζουμε το Δήμο - παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας" ξεκίνησε τη συζήτηση με τους φίλους της ΚΠΕ, ο Σπύρος Κουζινόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού "Συμπολιτεία αλληλεγγύης και ανατροπής" του Θερμαϊκού.
Με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη (ταμείο αλληλεγγύης) και με αυξημένες αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια (μιας μορφής αυτοδιοίκητου), μας παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του στη χθεσινή συνάντηση - συζήτηση που είχαμε στα γραφεία της ΚΠΕ και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους δημότες της Επανομής εδώ και χρόνια.

Είπε, επίσης, ότι θα θέσουν άμεση προτεραιότητα στα προβλήματα της καθημερινότητας όπως είναι οι κατεστραμμένοι δρόμοι, ο ηλεκτροφωτισμός, τα σκουπίδια και η κακή ποιότητα του νερού και θα φροντίσει να γίνει αλλαγή του γεν. πολεοδομικού, σύμφωνα με τις νέες ανάγκες που δημιουργήθηκαν την τελευταία δεκαετία στο Δ.Δ.της Επανομής.

Πρότεινε τρόπους για την κατοχύρωση στο Δήμο όλων των ακινήτων που διεκδικεί το ΤΑΙΠΕΔ, με νομικές και κινηματικές διαδικασίες και την επιτακτική απαίτηση από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας,  να τηρήσουν το όριο ασφαλείας των 300 μ. από σχολεία, γήπεδα και παιδικούς σταθμούς. 
Εμείς, ελπίζοντας να τηρηθεί το ομολογουμένως προοδευτικό πρόγραμμά του σε περίπτωση εκλογής του συνδυασμού του, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά του αυτή.

1 σχόλιο:

  1. ρε παιδια μαζεψτε τον νται του τοπικου της επανωμης μετα κομποσχοινια θα χαστουκιση καμια γυναικα στη μεση του δρομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή