6.12.13

να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς

Τον χρόνο που φεύγει αφού αυξήθηκε η φορολογία απάνθρωπα, ξεκίνησαν πλειστηριασμοί κατοικιών, για χρέη προς το δημόσιο. Το χρόνο που έρχεται, το κόστος ζωής συνεχίζει να αυξάνει, η φορολογία γίνεται ακόμα πιο δυσβάστακτη και τα εισοδήματά μας συνεχίζουν να καταρρέουν. Το ελληνικό κράτος δανείστηκε χρήματα που χρέωσε σε εμάς αλλά τα χάρισε σε μόλις τέσσερεις τράπεζες. Τώρα η κυβέρνηση με την τρόικα, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν πλειστηριασμούς των σπιτιών μας και από τις τράπεζες. 
Ποιός θα προστατέψει όμως τα δικά μας σπίτια; Τα σπίτια που αγοράσαμε, είναι ο κόπος μιας ολόκληρης ζωής που υποθηκεύσαμε μόνο για να βάλουμε κάτω από ένα κεραμίδι τις οικογένειές μας! Τα σπίτια που κληρονομήσαμε από τους γονείς μας είναι ο μόχθος της δικής τους ζωής! Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τα αγγίξει!! Είναι ιερά!! 
 Γείτονες και συμπολίτες... 
Κανενός το σπίτι δε πρέπει να κατασχεθεί!! Κανενός η οικογένεια δε πρέπει να βρεθεί στο δρόμο. Πρέπει όλοι μαζί να υπερασπιστούμε τα σπίτια μας. Κανενός η γειτονιά δε θα είναι ίδια όταν εκτός από κλειστά μαγαζιά, βλέπει και άδειες κατοικίες. Κανενός η ζωή δε θα είναι ίδια όταν ο γείτονας δε θα είναι εκεί. 
 Η ΚΠΕ σας προτείνει... 
Συνεννοηθείτε με τους γείτονες, τους συγγενείς και τους φίλους σας. Έχετε πρόχειρα μόλις 5 τηλέφωνα. Ειδοποιείστε μόνο αυτά και εκείνοι να ειδοποιήσουν άλλους πέντε και ο κάθε ένας άλλους πέντε… Στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα να μαζευτεί, από όλη την Επανομή, τόσος κόσμος που να σταματήσει κάθε κατάσχεση ή πλειστηριασμό. 
 Η εξαθλίωσή μας πρέπει να σταματήσει εδώ!! 
 ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ 
ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ!! 
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ 
ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ!! 
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 
Ή ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ 
 ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ! 
Κίνηση Πολιτών Επανομής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου