4.12.13

αίτηση παραχώρησης Δημ. Θεάτρου για εκδήλωση

Προς : Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Αλεξανδρή 
Κοινοποίηση : 1. πρόεδρο κοινότητας Επανομής κ. Καζάκη και μέλη Τοπικού Συμβουλίου, 2. πρόεδρο ΔΗΠΑΚΥΘ κ. Τροκάνα, 3. Γ.Γ. Δ. Θερμαϊκού κ. Κεραμιδάκη 

        Επανερχόμαστε το από 12 Νοεμβρίου αίτημά μας (αρ. πρωτ.36282 - 13/11/2013) παραχώρησης του Δημοτικού Θεάτρου Επανομής για την διοργάνωση εκδήλωσης – ενημέρωσης των συνδημοτών μας, σχετικά με τον αγώνα των κατοίκων στις Σκουριές της Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της επικείμενης εξόρυξης στην περιοχή. 
      Η εκδήλωση θέλουμε να γίνει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 και ώρες 18:00 έως 21:00, με εναλλακτική ημερομηνία, σε περίπτωση αδιάθετου του θεάτρου, τη 18η Ιανουαρίου, τις ίδιες ώρες.           
      Ελπίζοντας το αίτημά μας να μην έχει την ίδια τύχη με το προηγούμενο, που δεν μπήκατε καν στον κόπο να απαντήσετε, έστω και αρνητικά, παρακαλούμε για την έγκαιρη απάντησή σας, ώστε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή των καθηγητών – ομιλητών και να διαφημιστεί κατάλληλα η εκδήλωση. Επίσης, εξυπακούεται ότι είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε τα όποια έξοδα απαιτούνται για τη χρήση του Δημοτικού Θεάτρου. 
Η διοικούσα επιτροπή
σημ. (η αίτηση πήρε αρ. πρωτ. : 38466 - 4/12/2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου