3.3.13

λίγα λόγια για το "Κοινωνικό Φροντιστήριο" της Επανομής

Τα μέλη της Κίνησης Πολιτών Επανομής, λόγω της οικονομικής δυσκολίας που βιώνουμε στις μέρες μας, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη δημιουργία «κοινωνικού φροντιστηρίου», όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα στις 3 μμ, με το μάθημα της Γλώσσας και την Α' Γυμνασίου,
σε μια αίθουσα προσωρινά, δίπλα στο αρτοποιείο "Παραδοσιακό Καρβέλι" στην οδό Σχολείου (δρόμος προς την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου) και με δυο άλλες αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες στον πεζόδρομο της πόλης μας που θα τις χρησιμοποιήσουμε μόλις μπει το πρόγραμμα σε μια σειρά,  υλοποιούμε ένα εγχείρημα που δυστυχώς είναι σημείο των καιρών που διανύουμε.
Παρά τις αντιξοότητες και την αρνητική και ευθυνόφοβη στάση του Δήμου Θερμαϊκού - στον οποίο απευθυνθήκαμε πρώτιστα για βοήθεια - καταφέραμε, με την πρωτοφανή συμπαράσταση των εθελοντών εκπαιδευτικών - τριάντα τον αριθμό - και βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης το σύνθημα και στόχο :
"κανείς μόνος στην κρίση, κανείς μαθητής χωρίς βοήθεια".

Ελπίζουμε όλοι να συμμετέχετε σ’ αυτή την προσπάθεια, ούτως ώστε αρκετά παιδιά που δυσκολεύονται, να βρουν μέσω της αλληλεγγύης τη βοήθεια που χρειάζονται.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ή για οποιαδήποτε άλλη απορία ή πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο  politesepanomis@yahoo.gr, ή με την ομάδα κοινωνικής αλληλεγγύης :
6946 913183 (Ντίνα),
6976 516025 (Κώστας)
23920 44287 (Γιώργος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου