1.2.13

Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Επανομή, από την ΚΠΕ

Τα μέλη της Κίνησης Πολιτών Επανομής, λόγω της οικονομικής δυσκολίας που βιώνουμε στις μέρες μας, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη δημιουργία «κοινωνικού φροντιστηρίου», όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας.
Καλούμε λοιπόν, εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, ενεργούς ή μη, αλλά και φοιτητές όπως και δασκάλους, που θα ήθελαν να συνδράμουν σ’ αυτήν την προσπάθεια, να δηλώσουν τα στοιχεία τους, την ειδικότητά τους, ποιες μέρες και ώρες θα ήταν διατεθειμένοι να διδάξουν, και ποια συγκεκριμένα μαθήματα, ούτως ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ένα πρώτο σχέδιο.
Επίσης, θα καλέσουμε όλα τα σχολεία της Επανομής  (δημοτικά, γυμνάσιο, λύκεια…) όπως και το δήμο για να βρεθεί διαθέσιμος χώρος για να λειτουργήσει το κοινωνικό φροντιστήριο.
Στο τελικό στάδιο θα προχωρήσουμε στην εξεύρεση μαθητών που ενδιαφέρονται να διδαχθούν κάποια μαθήματα, αλλά οι οικογένειές τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν.  Για την συμμετοχή των μαθητών θα χρειαστούμε τη βοήθεια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων.
Ελπίζουμε όλοι να συμμετέχετε σ’ αυτή την προσπάθεια, ούτως ώστε αρκετά παιδιά που δυσκολεύονται, να βρουν μέσω της αλληλεγγύης τη βοήθεια που χρειάζονται.
Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ή για οποιαδήποτε άλλη απορία ή πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο  politesepanomis@yahoo.gr, ή με την ομάδα κοινωνικής αλληλεγγύης vroullis@the.forthnet.gr, τηλ. 2392 045328, 6946 913183 (Ντίνα), 6976 516025  (Κώστας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου