5.12.12

Θέματα που συζητήθηκαν την Δευτέρα 3-12-2012

·         Έγινε απολογισμός του χαριστικού παζαριού, στο οποίο η προσφορά του κόσμου σε πράγματα ήταν πολύ μεγάλη, όπως και η αποδοχή τους. Δημοσιεύτηκε ευχαριστήρια επιστολή προς όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και ειδικότερα στους ιδιοκτήτες του χώρου που μας παραχώρησαν αφιλοκερδώς.
   ·         Αποφασίστηκε τα πράγματα που έμειναν να πακεταριστούν και να ξαναχρησιμοποιηθούν σε επόμενο παζάρι.  Επίσης, να συνεχίζουμε να μαζεύουμε αντικείμενα, και μόλις συγκεντρωθεί ένας ικανός αριθμός να διοργανώσουμε το 2ο χαριστικό παζάρι, σε 2-3 μήνες.
   ·         Η ομάδα νερού μας έκανε γνωστό ότι ο κ. Φουγιαξής, χημικός μηχανικός από τη ΔΕΥΑΘ, συμφώνησε μετά από αίτημά μας,  να μας καλέσει στο δημοτικό θέατρο για ενημέρωση σχετικά με την ποιότητα του νερού.  Θα φροντίσει να παραβρίσκεται και κάποιος αρμόδιο του λογιστηρίου της ΔΕΥΑΘ έτσι ώστε να του θέσουμε και τα προβλήματα με τους λογαριασμούς ύδρευσης.
   ·         Αποφασίστηκε η επόμενη εκδήλωση – happening  της ΚΠΕ να γίνει στη διάρκεια των εορτών, σε υπαίθριο χώρο,  αναδεικνύοντας χρονίζοντα προβλήματα, όπως : σκουπίδια,  παράνομες χωματερές, ανακύκλωση κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου