19.12.12

θέματα που συζητήθηκαν την ΤΡΙΤΗ, 18-12-2012

   ·         Έγινε απολογισμός της ενημερωτικής συνάντησης με τους εκπροσώπους της ΔΕΥΑΘ την προηγούμενη Τετάρτη, στην οποία οι απαντήσεις που πήραμε ήταν καθησυχαστικές αλλά όχι πειστικές.  Επίσης έγινε λόγος, από το σύνολο των μελών, για το αξιοσημείωτο της παρουσίας 12μελούς επιτροπής του Δήμου, για μια υποτιθέμενη ενημερωτική συγκέντρωση.
Εν αναμονή της εξέλιξης της εισαγγελικής παρέμβασης, πιστεύουμε ότι κάποιοι κανόνες ασφαλείας θα τηρούνται πλέον με περισσότερη προσοχή.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΠΕ θα βγει την Πέμπτη.
   ·        Σχετικά με τον απολογισμό του δημάρχου την Πέμπτη, θα έπρεπε η προσέλευση των μελών της  ΚΠΕ να ήταν μεγαλύτερη.  Φάνηκε η κοινή θέση της ΚΠΕ, της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Θερμαϊκού αλλά και άλλων μεμονωμένων  πολιτών που έκαναν πρόταση για ανοιχτή συνέλευση του δημάρχου με τους πολίτες, (ημέρα του πολίτη) η οποία όμως πρόταση δεν σχολιάστηκε από το δήμαρχο.  Οι τοποθετήσεις των μελών της ΚΠΕ ήταν πολύ καλές και είναι φανερό ότι οι αρχές έχουν καταλάβει ότι ως μέλη της Κίνηση Πολιτών Επανομής είμαστε αποφασισμένοι να ψάχνουμε, να ενοχλούμε και να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας.
Είναι σε συζήτηση με την Πρωτοβουλία η κοινή μας πρόσκληση προς τον δήμαρχο, αμέσως μετά τις γιορτές, για ανοιχτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο, με θέματα συζήτησης τα φλέγοντα προβλήματα του Δήμου μας.
   ·         Η πρόταση για το χάπενινγ “trash Christmas tree” στην πλατεία Επανομής, δεν εγκρίθηκε.
   ·         Η επόμενη συνάντηση, λόγω εορτών, θα γίνει την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου
Χαρούμενες γιορτές!

1 σχόλιο:

  1. όσο "κρεμόμαστε" ακόμα στα "έθιμα" που δεν είναι καν δικά μας και δεν θέλουμε να τα "αλλιώσουμε" δεν πάμε και μακρυά (όσον αφορά το δέντρο)..... όσον αφορά την ανοιχτή κουβέντα με τον δήμαρχο... μην περιμένετε και πολλά ... ακούσατε καμιά απάντηση στα ερωτήματα που τέθηκαν στον απολογισμό; για τα σωβαρά θέματα και όχι για κάποιες λεπτομέριες .... εγώ προσωπικά δεν πήρα καμία απάντηση .... (το ότι οι κάδοι κομποστοποίησης έγειναν σκυλόσπιτα δεν τιμά όσους ανέλαβαν ... και δεν είναι απάντηση ... όπως και το ότι η ανακύκλωση βρωμίζει ..... ας την αδειάζουν πιο συχνά ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή