5.11.12

Φίλοι μου,
Νομίζω ότι η ΚΠΕ, - ούτε μισό χρόνο από το ξεκίνημά της και μόλις ενάμιση μήνα από την ευρεία γνωστοποίησή της στους πολίτες της Επανομής - βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Έχει ήδη 140 μέλη και πιστεύω ότι με τις δράσεις που έχουμε αναλάβει θα αποκτήσει εν καιρώ ακόμα περισσότερα.
Οι θεματικές ομάδες δραστηριοποιούνται σε αρκετά μεγάλο βαθμό θα έλεγα, στα κυριότερα προβλήματα του τόπου.  Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μας διαθέτουμε απ’ τον προσωπικό μας χρόνο, διάθεση και πείσμα γι’ αυτή την προσπάθεια!  Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και νομίζω ότι κερδίσαμε το στοίχημα της κοινής γνώμης. 
Παρ’ όλ’ αυτά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε περισσότερα.  Βλέποντας τις δυνατότητες που έχουμε, αλλά δεν τις αξιοποιούμε στο έπακρο, μερικές φορές ίσως έγινα πιεστικός σε κάποιους φίλους και λυπάμαι γι’ αυτό.  Δεν έγινε κακοπροαίρετα…  Είναι κατανοητό ότι ο καθένας πράττει ανάλογα με τις δυνάμεις και τη διαθεσιμότητά του.
Θα ήθελα λοιπόν, να κάνω ένα κάλεσμα σ’ όλα τα μέλη που αποτραβήχτηκαν λίγο-λίγο από την Κίνηση, αλλά πιστεύουν ακόμα σ’ αυτήν.  Με περισσότερη κατανόηση απ’ όλες τις μεριές και με καλή διάθεση μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα.  Ας μην περιμένουμε όλοι να σκέφτονται όπως εμείς (ο καθένας από τη μεριά του έχει δίκιο…)  Ας κάνει ο καθένας το καλύτερο που μπορεί. 
Πιστεύω ότι αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι!
Σε λίγες μέρες είναι το χαριστικό παζάρι –είναι η πρώτη μας κοινωνική δράση, όπου θα φανεί η δυναμική μας - και χρειάζεται η βοήθεια όλων μας.
Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε!
Αντώνης Παρταλιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου