20.11.12

Θέματα που συζητήθηκαν τη Δευτέρα 19-11-2012

·         Αποφασίστηκε το «χαριστικό παζάρι» να γίνει στο κατάστημα που μας παραχωρεί ο Βασίλης Μαυροσκάς  στην είσοδο της Επανομής από τη Θεσ/νίκη στη στάση «Μύλος».
 ·         Για τη διοργάνωση του παζαριού θα χρειαστούμε τραπέζια, πάγκους και καρέκλες για τα οποία προσφέρονται κάποιοι φίλοι, όπως και το καφέ «Χριστίνα», το οποίο ευχαριστούμε. Επίσης παρακαλούμε φίλους και γνωστούς να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας μ' όποιο τρόπο νομίζουν εφικτό.
      ·         Θα μοιραστούν φέιγ-βολάν που θα ενημερώνουν τους πολίτες για το χώρο και το χρόνο του παζαριού την Τετάρτη στη λαϊκή, στα σχολεία και θα κολληθούν αφίσες σε κεντρικά σημεία της Επανομής.  Επίσης θα προσκαλέσουμε και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επανομής.
      ·         Στη διοργάνωση του παζαριού, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την ανάδειξη του προβλήματος των σκουπιδιών και των παράνομων χωματερών, στον οποίο θα υπάρχουν πάνελ με φωτογραφίες, θα συμπληρώνονται τα ερωτηματολόγια  σχετικά με τη διαχείριση των αποβλήτων και θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό στους πολίτες.
           ·         Στην ομάδα νερού προστέθηκαν 2 μέλη η Σουζάνα Κ. και ο Σάκης Τ. και η επόμενη δράση της είναι η συνάντηση 5μελούς αντιπροσωπείας με τον κ. Τροκανά (πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ), στον οποίο και θα επιδώσουν μια επιστολή!!!  και θα επιδιωχθεί μια συζήτηση σχετικά με το τέλος 80% και τους λογαριασμούς του νερού γενικότερα.
      ·        Τέλος, συζητήθηκε ο τρόπος δράσης της Κίνησης κατά τον απολογισμό του Δημάρχου στις 29-11-2012 στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής. (επιπλέον προτάσεις, δεκτές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου