14.11.12

Θέματα που συζητήθηκαν τη Δευτέρα, 12-11-2012

·         Αποφασίστηκε να μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια την Τετάρτη στη λαϊκή, σχετικά με το «χαριστικό παζάρι» που θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου, ούτως ώστε να γνωστοποιηθεί στους πολίτες της Επανομής και να ενισχυθεί η συλλογή αντικειμένων.
  ·         Την επόμενη Δευτέρα θα παρθεί η τελική απόφαση σχετικά με το χώρο που θα διοργανωθεί το παζάρι. Οι χώροι είναι δυο. Το φουαγιέ του 3ου Δημοτικού Σχολείου και το ισόγειο κατάστημα του Βας. Μαυροσκά που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να μας διαθέσει. . Επίσης, την επόμενη εβδομάδα θα ξαναμοιραστεί ενημερωτικό υλικό.
  ·         Παράλληλα με το παζάρι στον ίδιο χώρο θα δημιουργηθεί και θα εκτεθεί ένα πάνελ φωτογραφιών από μέρη της Επανομής που υπάρχουν χρονίζοντα προβλήματα (κυρίως σκουπιδιών, παράνομες χωματερές, λακούβες κλπ) την οποία ανέλαβαν ο Τάσος Κ. και ο Γιώργος Σ.
  ·         Η ομάδα καθαριότητας αποφάσισε να ανασυγκροτηθεί και ανακοίνωσε την επόμενη συνέλευσή της στο καφέ «Χριστίνα» την επόμενη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 8:00 το βράδυ.  Όποιος θέλει να συμμετέχει, μπορεί να παρευρεθεί.  Θα συζητηθούν  προτάσεις για δράσεις σχετικά με την ενημέρωση των πολιτών και πίεση προς το Δήμο.  Επίσης στην ομάδα καθαριότητας προσχώρησε και ο Αθανάσιος Τ.
  ·         Την Τετάρτη 14/11 θα σταλεί στην ΔΕΥΑΘ η επιστολή με τις υπογραφές που συγκεντρώθηκαν και που αφορά τους λογαριασμούς ύδρευσης και τη σωρεία λαθών που ανακαλύψαμε σ’ αυτούς, από την Μαριάννα Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου