24.10.12

μας "εμπαίζει"; η διοίκηση του δήμου;


Λάβαμε την εξής επιστολή από την πρόεδρο του ΔΣ του δήμου μας, απαντώντας αντί του δημάρχου, και ακολουθώντας μια τακτική που αφήνει πολλά ερωτηματικά για τη διάθεση της διοίκησης να βρεθεί με τους δημότες και να τους ενημερώσει όπως υποχρεούται.
------------------------------------------
Δημος Θερμαϊκου - δ/νση: διοικητικων & οικονομικων υπηρεσιων
περαία 15-10-2012 - αρ. πρωτ. : 30.425

προς : Κίνηση Πολιτών Επανομής
αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες, μέλη της Κίνησης Πολιτών Επανομής
αρχικώς σας συγχαίρω για το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας, στην οποία διαμένετε και αντιλαμβάνομαι ότι επιδιώκετε να δοθούν σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που έχετε καταγράψει στην επιστολή σας, το συντομότερο δυνατόν.
Θάθελα να γνωρίζετε ότι, τόσο ο δήμαρχος Γιάννης Αλεξανδρής, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, επιδιώκουμε την άμεση επαφή με όλους τους κατοίκους της περιοχής σας και ήδη έχουμε προγραμματίσει την πραγματοποίηση της φετινής ειδικής συνεδρίασης του απολογισμού πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής, για το έτος 2011, το χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Επανομής, εντός του επόμενου μήνα.
Έτσι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Δημοτικό και Κοινοτικό Κώδικα, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τη δημόσια αυτή συνεδρίαση, στο τέλος της οποίας θα έχετε το δικαίωμα να διατυπώσετε τις παρατηρήσεις αναφορικά με τα θέματα που θα παρουσιαστούν και τα οποί σας απασχολούν.
Θα ήταν τιμή και χαρά μας να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος για την κοινή εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που ταλαιπωρούν όλους μας
Η πρόεδρος : Ευτυχία Ζαριφέ-Παλιουρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου