4.10.12

Αίτηση στην κοινότητα, για λύση στο πρόβλημα στέγης της ΚΠΕ

Προς : 
 τον πρόεδρο της Κοινότητας Επανομής κ. Καζάκη Αντώνιο 
κοινοποίηση : μέλη Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας 
Όπως ήδη γνωρίζετε, εδώ και τέσσερις μήνες και λόγω των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας, συστάθηκε και λειτουργεί η Κίνηση Πολιτών Επανομής. Είμαστε μια ομάδα, που μετά το τελευταίο μας κάλεσμα, αριθμεί ως μέλη 150 άτομα, όλοι πολίτες του δημοτικού διαμερίσματος της Επανομής και 250 φίλους στο διαδίκτυο που συμμετέχουν με το δικό τους τρόπο!!!. 
 Όπως αναγράφεται και στην ιδρυτική μας πράξη, την οποία και σας επισυνάπτουμε, χωρίς προσωπικό όφελος κανενός και χωρίς ταμπέλες ή την υποστήριξη πολιτικών κομμάτων, προσπαθούμε στην επίλυση αυτών των προβλημάτων για το καλό του τόπου και όλων των συνδημοτών μας. 
Ένα βασικό πρόβλημα όμως της Κίνησης Πολιτών Επανομής είναι η στέγαση των συνελεύσεών της. Χρειαζόμαστε κάποιο χώρο ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε, να συζητάμε και να αποφασίζουμε για τις δράσεις μας. Έτσι λοιπόν, μετά από αίτημα των 150 (προς το παρόν) μελών μας, θελήσαμε ν’ απευθυνθούμε σ’ εσάς ώστε να μας διαθέσετε κάποιο χώρο, μόνο για τρείς ώρες εβδομαδιαίως. Οι συνελεύσεις μας πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα βράδυ από τις 20:00 έως τις 23:00. Υπάρχουν, ίσως, αρκετοί συνδημότες μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν κάθε βδομάδα 2-3 ευρώ προκειμένου να συναντιόμαστε σε κάποια καφετέρια. Επίσης, η φασαρία που υπάρχει σε τέτοιους χώρους δυσκολεύει τη συζήτησή μας. Από την άλλη, πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλοί χώροι που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν την ανάγκη μας, οι οποίοι είναι κενοί πολλές ώρες ή αναξιοποίητοι για αρκετό καιρό. Για παράδειγμα η αίθουσα συνεδριάσεων (στον τελευταίο όροφο του κτιρίου που είναι το ΚΑΠΗ) που κάποια στιγμή λειτουργούσε «σχολή γονέων», ή στην δημοτική αγορά (μπαίνοντας από την πλατεία δεξιά στη γωνία) που μάλλον έχετε παραχωρήσει στο σύλλογο επαγγ. ψαράδων και είναι κλειστό και παρατημένο εδώ και χρόνια ή στην έσχατη περίπτωση θα μπορούσε να είναι κάποιο κτίριο από το εγκαταλελειμμένο πρώην κάμπινγκ του ΕΟΤ. Φυσικά οποιαδήποτε άλλη πρότασή σας είναι ευπρόσδεκτη. Ελπίζουμε να ικανοποιήσετε το αίτημά μας, γιατί πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στον τόπο. 
Η Επανομή έχει απίστευτες δυνατότητες άνθησης σ’ όλους τους τομείς και το μόνο που χρειάζεται για την αξιοποίηση αυτών των δυνατοτήτων είναι να πιστέψουμε σ’ αυτές και να τις στηρίξουμε όπως μπορεί ο καθένας απ’ τη μεριά του. 
 Με εκτίμηση - Τα μέλη της Κίνησης Πολιτών Επανομής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου