25.10.12

Επιστολή προς την ΔΕΥΑΘ

Επιστολή έστειλε στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ, ομάδα δημοτών από την Επανομή (με πρωτοβουλία της ομάδας "Ποιότητας Νερού" της ΚΠΕ), παραπονούμενοι για το γενικό αλαλούμ που επικρατεί στην Υπηρεσία Ύδρευσης. 
------------------------------------------------ 
Επανομή 25 /10/2012                                   Προς την ΔΕΥΑ Θερμαϊκού - Περαία
κ. Πρόεδρε,
      Πολλοί συμπολίτες μας διαμαρτύρονται και μάλιστα έντονα για τους λογαριασμούς του νερού που έχουν λάβει πρόσφατα. Συγκεντρώσαμε λοιπόν κάποιους από αυτούς και διαπιστώσαμε σωρεία προβλημάτων όπως π.χ. 
- Αδικαιολόγητη αλλαγή αριθμού υδρόμετρου 
- Ανεξήγητη αλλαγή ονόματος 
- Ανεξήγητη αλλαγή κωδικού καταναλωτή 
- Ανεξήγητη καταμέτρηση με ενδείξεις υδρομέτρου «προηγούμενη-τελευταία», ενώ το σπίτι είναι κλειστό ή το υδρόμετρο χαλασμένο 
- Ανεξήγητη απώλεια διεύθυνσης, με αποτέλεσμα να μη λαμβάνονται οι λογαριασμοί
- Περίεργη απαίτηση παλαιότερων ποσών ως «ανεξόφλητα» και μάλιστα παρελθόντων ετών, της δεκαετίας του ’90 (!), ενώ οι συμπολίτες μας ισχυρίζονται ότι έχουν εξοφληθεί. 
         Με δυο λόγια, κ. Πρόεδρε, αντιληφθήκαμε μια πλήρη αταξία και ένα γενικό αλαλούμ που επικρατούσε και επικρατεί (;) στην Υπηρεσία σας. 
     Σύμφωνα με τα διδάγματα της κοινής πείρας, δεν είναι δυνατόν να επιβαρύνετε τους καταναλωτές – συμπολίτες μας με αδιανόητες απαιτήσεις (υπερβολικά χρηματικά ποσά), τη στιγμή που εσείς οι ίδιοι, ή οι προκάτοχοί σας, αδυνατείτε να αρχειοθετήσετε και να οργανώσετε την ίδια την Υπηρεσία σας. 
Σε διαφορετική περίπτωση, δηλ. εάν δεν λάβετε σοβαρά υπόψη σας την διαμαρτυρία μας αυτή, μπορεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προσφύγουμε ομαδικά στα Διοικητικά Δικαστήρια για τη διεκδίκηση των δικαίων μας. 
με τιμή : οι υπογράφοντες (ακολουθούν σελίδες με υπογραφές.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου