23.10.12

«ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ»

Τα μέλη της Κίνησης Πολιτών Επανομής, προσπαθώντας να αναδείξουμε την αξία της αλληλεγγύης ως νέο τρόπο σκέψης, δράσης και αντιμετώπισης των οικονομικών αλλά και κοινωνικών προβλημάτων που βιώνουμε όλοι, διοργανώνουμε «χαριστικό παζάρι» στις 2 Δεκεμβρίου. 
(Ο χώρος θα ανακοινωθεί σύντομα).
Καλούμε λοιπόν όλους τους κατοίκους της Επανομής (και όχι μόνο) να προσφέρουμε ό,τι δεν χρειαζόμαστε αλλά είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο (ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, cd, σκεύη και είδη σπιτιού, εργαλεία και ό,τι άλλο θα μπορούσε κάποιος να το χρειάζεται) και όποιος θέλει παίρνει ΔΩΡΕΑΝ ό,τι νομίζει, πως  μπορεί να του φανεί χρήσιμο. Επίσης φάρμακα τα οποία δεν έχουν λήξει αλλά δεν τα χρειαζόμαστε άλλο, (οι συσκευασίες τους θα πρέπει να είναι κλειστές, στα χάπια αυτό δεν είναι απαραίτητο), θα τα προωθήσουμε σε κάποιο κοινωνικό φαρμακείο. Αν υπάρχουν μικροέπιπλα που θέλετε να διαθέσετε αλλά είναι δύσκολη η μεταφορά τους, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια λίστα την οποία μπορεί να συμβουλεύεται όποιος ενδιαφέρεται.
Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε κάποιον συμπολίτη μας να αποκτήσει ένα αγαθό που το χρειάζεται και δεν θα είχε ίσως την δυνατότητα να το αποκτήσει αλλά και επαναχρησιμοποιούνται αγαθά που θα έμεναν για χρόνια αναξιοποίητα στα ντουλάπια μας ή θα πήγαιναν για πέταμα. 
Τα πράγματα που θέλετε να προσφέρετε μπορείτε να τα φέρνετε στο καφέ «ΧΡΙΣΤΙΝΑ» κάθε Δευτέρα και Τετάρτη βράδυ, μετά τις 20:30, ή όποια ώρα σας βολεύει, καθημερινά, στο κατάστημα «ΚΙΒΩΤΟΣ»- ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ απέναντι από το αστυνομικό τμήμα.
Ελπίζουμε να συμμετέχετε όλοι στην προσπάθειά μας αυτή (προσφέροντας αλλά και παίρνοντας πράγματα), ώστε η ιδέα της αλληλοβοήθειας να εξαπλωθεί στην μικρή μας κοινωνία!
Παρακαλώ, προωθήστε το μήνυμα σε φίλους και γνωστούς σας.


1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή