18.9.12

Συγκέντρωση γνωριμίας με τούς κατοίκους της Επανομής, Σάββατο 22/9 - 7 μ.μ.Είναι πολλά τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά στον τόπο μας και γίνονται ακόμα πιο έντονα λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης των τελευταίων ετών. Δεν μπορούμε, πλέον, να συνεχίσουμε να είμαστε θεατές της κρίσης και των προβλημάτων του τόπου μας.
Η ανάγκη για συλλογική δράση είναι σήμερα φανερή αν θέλουμε να διαφυλάξουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Πρέπει να συμμετέχουμε και να αντιστεκόμαστε - χωρίς κομματικές και παραταξιακές ομπρέλες - σε ότι υποβαθμίζει τον τόπο και τη ζωή μας.
Η Κίνηση Πολιτών Επανομής φιλοδοξεί να ενώσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Επανομής προκειμένου να δράσουμε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας καθώς και να στηρίξουμε συμπολίτες μας.
Ελάτε κι εσείς να βρούμε μαζί νέους τρόπους συλλογικής δράσης, αντίστασης και αλληλεγγύης.
Θα θέλαμε την παρουσία σας στην πρώτη μας ανοικτή συγκέντρωση γνωριμίας με τούς κατοίκους της Επανομής, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου,    στις 7 το απόγευμα, για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα τού τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου