13.8.12

επιστολή προς τον κ. αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού για επικίνδυνη παιδική χαρά στην Παραλία Επανομής

"Αγαπητέ κ. Βασιλειάδη,
Συνημμένα σας παραθέτουμε φωτογραφικά στοιχεία που μας εστάλησαν από γονέα συμπολίτη μας και δείχνουν τους μώλωπες που υπέστη η κόρη του καθώς έπαιζε στις κούνιες του Δήμου στην Παραλία Επανομής. Μας εξήγησε ότι το 10χρονο κορίτσι ενώ έπαιζε στον εν' λόγω εξοπλισμό σε τμήμα του όπου απουσιάζουν σανίδια, αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κορίτσι να βρεθεί στο κενό και να τραυματιστεί. 
Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός είναι εδώ και χρόνια σε κακή κατάσταση και έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα. Παρακαλώ να μεριμνήσει ο Δήμος άμεσα για την επισκευή τού εξοπλισμού ή να τον αποσύρει πριν σημειωθεί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα με εμπλεκόμενο μικρό παιδί.
Αναμένουμε την ευαισθητοποίησή σας και την άμεση ανταπόκρισή σας καθώς και την ενημέρωσή μας για το θέμα.
Κίνηση Πολιτών Επανομής

H "Κίνηση Πολιτών Επανομής" έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού, μετά από παράκληση γονέα που το παιδί του τραυματίστηκε παίζοντας στις επικίνδυνη παιδική χαρά της παραλίας Επανομής. (στην επιστολή επισυνάπτονται φωτογραφίες και κοινοποιείται και στον πρόεδρο κοινότητας Επανομής και στο σύλλογο Παραλίας "Γιγωνίς Άκρα").

3 σχόλια:

 1. Τι λέει ο νόμος για τις «παιδικές χαρές» Μπορούμε να τα καταφέρουμε!)
  http://www.eimaimama.gr/2012/08/ti-leei-o-nomos-gia-tis-paidikes-xares.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. apo arketa xeonia eixame diamarturh8ei gia thn sugekrimenh paidikh xara .....shmasia den dwsane kai tote uphr3e traumatismos paidiou , adiaforia eglhmatikh, eidika otan exei na kanei me thn asfaleia twn paidiwn .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κίνηση Πολιτών Επανομής24 Αυγούστου 2012 - 6:15 μ.μ.

  Η επιστολή στάλθηκε στις 13 Αυγούστου. Σήμερα 24 και μεσολαβεί και Σβτκρκο. Οπότε πάμε για μετά τις 27 κι ούτε φωνή από Θερμαϊκό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή